Ergotherapeutische expertise

Bouwkundige expertise

Samenwerking

wheelchair-567809

Het ontwikkelen van een INROL project gebeurt steeds onder nauwlettend oog van een erkend ergotherapeut, deze heeft een uitgebreide expertise op vlak van: 

woningaanpassingen

hulpmiddelen

rug-vriendelijk wonen

kwaliteit van leven

uitvoeren van transfers

natuurlijke en uitzonderlijke ouderdomsverschijnselen

zorgmanagement

valpreventie

...

 

technology-792177

Als projectontwikkelaar houden we naast het zorg-aspect rekening met het financiële plaatje en de haalbaarheid. We zorgen steeds voor een efficiënte kosten-baten analyse die het hele project haalbaar maakt. Hiervoor doen we beroep op de kennis en ervaring van een ervaren projectontwikkelaar welke een goed oog hebben op de huidige markt en de verkoopbaarheid van lopende projecten. 

 

BLIJF ACTIEF bied de juiste en compatibele hulpmiddelen en service aan, perfect afgestemd op INROL-projecten.

Na het aankopen van een INROL-project kan je bij hun terecht voor hulpmiddelen, advies en services om comfortabel thuis te blijven wonen op leeftijd.

Door onze onderlinge samenwerking zijn de hulpmiddelen van BLIJF ACTIEF rechtstreeks implementeerbaar in elk INROL-project en hebben ze toegang tot de alle INROL-dossiers om hun werking vlot te laten verlopen.

De keuze om al dan niet gebruikt te maken van de diensten van BLIJF ACTIEF ligt nog steeds bij de klant zelf. INROL-projecten blijven onafhankelijke en flexibele projecten met een keuzemogelijkheid voor de klant.